*Blog ni masih separuh siap sejak diimport dari wordpress hosting. Maaf atas kesulitan.

Isnin, 30 Oktober 2017

Ini mungkin post yang terakhir...


Setahun dua ni, aku memang agak sibuk.

Kuranglah masa nak menulis di blog. Kebanyakan masa aku cuma tulis di facebook saja. Trafik memang tak ada sebabnya facebook tak ramai kawan - cuma dalam 800+, tak seperti orang lain beribu-ribu,

Hidup kita ni, tak lama.

Sekejap saja, dah dekat dua tahun blog ni sepi. Aku pun dah jadi manager selama tiga tahun - 2 tahun selepas aku mula kerja, aku naik pangkat.

Banyak yang aku nak kongsi, terutama untuk golongan muda yang baru mula nak kerja dan kenal dunia.

Jangan buat silap, fikir betul2 apa keputusan nak diambil sebelum buat sesuatu. Apa kesannya, jangka pendek, jangka panjang etc.

Cuma, aku tak berapa ada masa.
Aku juga akan sambung pengajian ke peringkat sarjana (masters) pulak lepas ni jadi mungkinlah aku lebih sibuk.

Jadi, ini mungkin post aku yang terakhir untuk tahun ni.

Kalau ada masa, adalah entry baru.

Terima kasih atas pembaca yang tak henti-henti komen di post aku yang top tu - soal kereta, review kereta dan motor, serta kredit kad.

ZARIN
Petaling Jaya
30/10/2017


2 ulasan:

  1. ala.. please dont stop writing... like to read ur kredit kad thingy. this blog is useful it ranked in page 1 when i searched pasal kad kredit 0% interest. enjoy writing and branding. :)

    BalasPadam
  2. Keep on writing. We never know who do we inspire :)

    I suggest vitamin intake to your hectic schedule.

    Hope it helps.

    BalasPadam

Apa kata anda? Jom kongsi!